Monday, October 29, 2018

Als de graankorrel sterft, oratorium voor de Veertigdagentijd en Pasen, 2 dln: partituur en koorboek download PDF Bruijne, M. de


Download PDF Online lezen



2 delen: partituur in multomap en koorboek.
Voor gemeenten die op geinspireerde wijze de Veertigdagentijd tot en met Pasen willen vieren. Een muziekwerk met speciale delen voor de veertigdagentijd, Palmpasen, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Pasen. Kan door iedere cantorij/ koor worden ingestudeerd en met de gemeente worden uitgevoerd.
Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bruijne, Marijke de (tekst) / Plieger- van der Heide, Rippen, van Bruggen (muziek). - Als de graankorrel sterft. 2 april 2015 het bekende oratorium ”Als de graankorrel sterft” uit. De tekst is geschreven door Marijke de Bruijne en de muziek door Chris van Bruggen, Als de graankorrel sterft koorboek. oratorium voor de veertigdagentijd en pasen . Marijke de Bruijne. Uitgever: Narratio. ISBN: 9789052631530. €5,00. Het lied is afkomstig uit het oratorium Als de graankorrel sterft. De tekst is van Marijke de Bruijne, de muziek van Peter Rippen. Van het lied is Bruijne, Marijke de (tekst) / Plieger-van der Heide, Rippen, van Bruggen (muziek) . Als de graankorrel sterft. Oratorium voor de Veertigdagentijd en Pasen. Als de graankorrel sterft is een oratorium voor de Veertigdagentijd en Pasen. De tekst is van Marijke de Bruijne, de muziek van Anneke van der Als de graankorrel sterft; oratorium voor de Veertigdagentijd en Pasen; Partituur . Marijke de Bruijne. Gedrukt boek. Genre: Non-Fictie; Onderwerpen Als de graankorrel sterft. Oratorium voor de veertigdagentijd en Pasen. Tekst: Marijke de Bruijne Muziek: Anneke Plieger – van der Heide, Peter Rippen en Chris Bruijne, Marijke de (tekst) / Plieger-van der Heide, Rippen, van Bruggen (muziek) . Als de graankorrel sterft. Oratorium voor de Veertigdagentijd en Pasen. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, BRUIJNE M. - ALS DE GRAANKORREL STERFT..oratorium voor veertigdagentijd en Pasen partituur KOORBOE#K.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.