Friday, March 22, 2019

Pocketherbarium boek .epub Saskia de Valk


Download PDF Online lezen



In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en bloemen, genoteerde gedachten en mini-tekeningetjes.
Mét informatie over de top 10 van wilde bloemen, inspirerende quotes en een bloementekenles. Een boekje voor iedereen die blij wordt van kleine dingen.

Illustraties: Maartje van den Noort
Fotografie: Saskia de Valk
In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en bloemen, genoteerde gedachten en mini-tekeningetjes. In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en bloemen, genoteerde gedachten en mini-tekeningetjes. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Valk, Saskia de - Pocket Herbarium. Pocketherbarium: In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en Fotografie: Saskia de Valk. 'Pocketherbarium' door Saskia de Valk - Onze prijs: €14,99 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde Illustraties: Maartje van den NoortFotografie: Saskia de Valk. In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde Illustraties: Maartje van den NoortFotografie: Saskia de Valk. In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en bloemen, genoteerde gedachten en In dit Pocket Herbarium leg je je fijnste natuurherinneringen vast: in de vorm van gedroogde blaadjes en bloemen, genoteerde gedachten en mini-tekeningetjes. Het Pocket Herbarium is een prachtig boekje van Saskia de Valk en Maartje van den Noort. In het boekje kun je blaadjes en bloempjes plakken tijdens je

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.