Wednesday, September 26, 2018

De wereld van Sjahrazaad boek Richard van Leeuwen pdf


Download PDF Online lezen



De wereld van Sjahrazaad is een leesboek over de rijke en zinnelijke verbeelding van 'De Vertellingen van duizend-en-één-nacht': over geesten, fabeldieren en monsters, over sultans en verborgen eilanden. Maar ook over wetenschap en pseudo-wetenschap, over tijdgenoten van Sjahrazaad, over veldtochten tegen legers van djinns en over verre steden en merkwaardige volken.
Duizend-en-één-nacht-vertaler, arabist en historicus Richard van Leeuwen brengt het wereldbeeld in kaart dat in 'De Vertellingen'.
Dleeuwen, Richard van, De wereld van Sjahrazaad, Bulaaq, 1999, softcover, 512 pp., goede staat, € 9,50, Oude Liefdes button · Leeuwen, Richard van - De Boeken van Richard van Leeuwen koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele De wereld van Sjahrazaad is een leesboek over de rijke en zinnelijke Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Richard van Leeuwen - De wereld van Sjahrazaad. Richard van Leeuwen, De wereld van Sjahrazaad, Bulaaq, Amsterdam, 1999, Paerback, in prima conditie ISBN 9789054602156. € 12,00, Berger & De Vries. De wereld van Sjahrazaad | ISBN 9789054602156 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dleeuwen, Richard van, De wereld van Sjahrazaad, Bulaaq, 1999, softcover, 512 pp., goede staat, € 9,50, Oude Liefdes button. Leeuwen, Richard van. De wereld van Sjahrazaad is een leesboek over de rijke en zinnelijke verbeelding Duizend-en-één-nacht-vertaler, arabist en historicus Richard van Leeuwen De Wereld van Sjahrazaad. Leeuwen, Richard van. De Wereld van Sjahrazaad. Bulaaq., 1999 (2e druk), 512 blz. Dikke paperback, zo goed als nieuw. Mooi ex. De wereld van Sjahrazaad is een leesboek over de rijke en zinnelijke verbeelding van 'De Vertellingen van duizend-en-één-nacht': over geesten, fabeldieren Dleeuwen, Richard van, De wereld van Sjahrazaad, Bulaaq, 1999, softcover, 512 pp., goede staat, € 9,50, Oude Liefdes button. Leeuwen, Richard van - De

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.