Sunday, September 9, 2018

Download 23 Augustus (pdf) Sabine De Vos


Download PDF Online lezen



De roman '23 Augustus' is een meeslepende, emotionele rollercoaster over kanker en hoe we daar met z'n allen mee omgaan, of niet niet mee omgaan...

Het is zaterdag 13 augustus, een bloedhete zomerdag. Jess is 41 en stervende aan kanker.
Alle behandelingen werden stopgezet. Door de morfine zweven werkelijkheid en droom, heden en verleden door elkaar. Jess' kinderen, haar hartsvriendinnen, ouders en trouwe vriend Jim waken aan haar sterfbed, allemaal met hun eigen angsten, hoop en herinneringen en vooral met veel onbeantwoorde vragen.
Er wordt veel gepraat, maar nog meer gezwegen. De dood is hier aanwezig, hoe goed.
23 augustus has 13 ratings and 1 review. Het is zaterdag 13 augustus. Het is bloedheet buiten en Jess heeft nog tien dagen te leven. De morfine doet haar 23 augustus (paperback). Jess is 41 en stervende. Er wordt veel gepraat, maar nog meer gezwegen. De dood is heel aanwezig, hoe goed iedereen ook zijn RECENSIE | 23 augustus - Sabine De Vos. Het is zaterdag 13 augustus, een bloedhete zomerdag. Jess is 41 en stervende. 23 augustus (paperback). Jess is 41 en stervende. Er wordt veel gepraat, maar nog meer gezwegen. De dood is heel aanwezig, hoe goed iedereen ook zijn 23 AUGUSTUS (paperback). Het is zaterdag 13 augustus. Het is bloedheet buiten en Jess heeft nog tien dagen te leven. De morfine doet haar in een half 23 augustus is een zeer aangrijpende roman van een gedreven schrijfster die enkele jaren terug Titel: 23 augustus – Auteur: Sabine De Vos "Jess is 41 en stervende. Er wordt veel gepraat, maar nog meer gezwegen. De dood is heel aanwezig, hoe goed iedereen ook zijn best doet hem te negeren, 23 augustus (e-book). Auteur: Sabine De Vos; Categorie: E-books. ISBN: 9789057203671; Publicatiedatum: 29/06/2010; Formaat: epub; Verkoopprijs: € 13,49 16 maart 2011 Vanmorgen las ik het boek 23 augustus uit van Sabine De Vos, een heel aangrijpend verhaal over een stervende vrouw die terugblikt op de 23 AUGUSTUS (paperback). Het is zaterdag 13 augustus. Het is bloedheet Sabine De Vos (1967) studeerde Oosterse Filologie en Taalbeheersing en Bedrijf.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.