Tuesday, January 15, 2019

Dirk Scheringa, autobiografie pdf download (Dirk Scheringa)


Download PDF Online lezen



Dirk Scheringa, autobiografie 1e druk is een boek van Dirk Scheringa uitgegeven bij Sagesse. ISBN 9789078211204

Een sprookjesboek dat eindigde in een horrorscenario:het levensverhaal van Dirk Scheringa. De man die uit het niets een indrukwekkend imperium opbouwde én verloor. Wie is deze man over wie vriend en vijand een mening heeft? Wat speelde zich af achter de schermen van de bank?
Wat voor krachten hebben geleid tot deze teloorgang? Welke impact heeft dat gehad op hem en zijn gezin? En hoe probeert.
Het bleek een ideale voedingsbodem voor een man als Dirk Scheringa. Wat klein begon met financieringsmaatschappij Frisia groeide uit tot een keizerrijkje in Op 15 december ligt de autobiografie van Dirk Scheringa onder de naam Dirk Scheringa, mijn bewogen leven in de boekhandel. Het boek is Dirk Scheringa, autobiografie 1e druk is een boek van Dirk Scheringa uitgegeven bij Sagesse. ISBN 9789078211204 Een sprookjesboek dat eindigde in een Biografie. Dirk Scheringa was de oprichter en bestuursvoorzitter van DSB Bank, voorzitter en eigenaar van voetbalclub AZ en bestuursvoorzitter van het De val van de DSB bank van Dirk Scheringa wordt wel 'een van de grootste financiele thrillers in de Nederlandse geschiedenis' genoemd. Scheringa klom van Het verhaal van Dirk Scheringa leek een Amerikaanse droom te worden. schreef geen chronologische biografie, maar een schets opgehangen aan een reeks In december 2009 verscheen er een autobiografie onder de naam Dirk Scheringa, mijn bewogen leven uit. Scheringa vertelt in zijn boek zijn levensverhaal tot Het bleek een ideale voedingsbodem voor een man als Dirk Scheringa. Wat klein begon met financieringsmaatschappij Frisia groeide uit tot een keizerrijkje in Dirk Scheringa (paperback). Dirk Scheringa 1e druk is een boek van Frits Conijn uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047003977 Het verhaal van Dirk Scheringa was tot het faillissement enig certificaathouder van DSB Beheer B.V., dat In december 2009 verscheen zijn biografie Dirk Scheringa, mijn bewogen

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.