Friday, February 8, 2019

Download De Levende Tarot (pdf) J. Ton


Download PDF Online lezen



Jan Ton
De Levende Tarot
De tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 420 blz.
prijs: 24,90
ISBN: 978 90 6378 627 4

In De Levende Tarot heeft de auteur meer dan twintig jaar ervaring met cursussen, consulten en vele studies op terreinen die verwant zijn aan de tarot, verwerkt.
In deze diepgaande studie van de geschiedenis van de tarot belicht Jan Ton de positie van dit wereldberoemde spel in de westerse esoterische tradities en disciplines zoals.
De Levende Tarot. Jan TonDe Levende TarotDe tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis bindwijze: paperback formaat: 17 x Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Ton, Jan - De levende Tarot. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Ton, Jan - De levende Tarot. De Levende Tarot (paperback). Jan TonDe Levende TarotDe tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis bindwijze: paperback Inde tussenliggende 20 jaren heeft de schrijver zijn tarot-praktijk verder Van Jan Ton verscheen in 1981 de eerste versie van "Beeld van Tarot', dat voor velen een Anderen bekeken ook. De Levende Tarot. J. Ton. De Levende Tarot. 24,90 . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Ton, Jan (ds1215) - De levende Tarot. Jan Ton De Levende Tarot De tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis bindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm Jan TonDe Levende TarotDe tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis bindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm omvang : Jan Ton De Levende Tarot De tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis bindwijze: paperback formaat: 17 x 24 cm omvang : De Levende Tarot (paperback). Jan TonDe Levende TarotDe tarot als visuele synthese van de esoterische wereld: een weg tot zelfkennis bindwijze: paperback

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.