Thursday, February 7, 2019

Het Doel boek - Eliyahu M. Goldratt .epub


Download PDF Online lezen



Het Doel 21e druk is een boek van Eliyahu M. Goldratt uitgegeven bij Het Spectrum. ISBN 9789027467003

Geschreven als een spannende detective-verhaal is Het doel een boek dat het managementdenken in de westerse wereld heeft veranderd. De auteur werd door het tijdschrift Fortune een 'goeroe van de industrie' genoemd, en Business Week noemde hem een 'genie'.
Dit boek kun je aanbevelen aan je vrienden in het bedrijfsleven - zelfs aan je baas - maar niet aan je concurrenten.

De geschiedenis van de hoofdpersoon Alex Rogo die vecht voor het behoud van zijn bedrijf (en zijn huwelijk) is meer dan een spannend verhaal. Het bevat een serieuze.
Het doel (paperback). Het doel 34e druk is een boek van Eliyahu M. Goldratt uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000337644 Geschreven als een spannende Al dertig jaar een internationale managementbestseller! Het doel heeft het managementdenken in de westerse wereld veranderd. Het doel. Al dertig jaar een internationale managementbestseller! Het doel heeft het managementdenken in de westerse wereld veranderd. Goldratt werd door 'Het doel' door Eliyahu Goldratt - Onze prijs: €16,95 - Dit artikel is niet leverbaar. 31 maart 2017 Sinds Eli Goldratt in 1984 het boek Het Doel schreef, is hij internationaal vermaard als bedrijfsadviseur en managementgoeroe. In Het Doel Het doel (paperback). Het doel 34e druk is een boek van Eliyahu M. Goldratt uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000337644 Geschreven als een spannende Het doel. Al dertig jaar een internationale managementbestseller! Het doel heeft het managementdenken in de westerse wereld veranderd. Goldratt werd door Al dertig jaar een internationale managementbestseller! Het doel heeft het managementdenken in de westerse wereld veranderd. In Het Doel (The Goal) beschrijft Eliyahu Goldratt een nieuwe methode om productie omgevingen te optimaliseren: de Theory of Constraints (TOC). 'Het doel' door Eliyahu Goldratt - Onze prijs: €30,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.