Sunday, April 14, 2019

Door vreemd gebied boek .epub Pieter L. de Jong


Download PDF Online lezen



Dit bijbelse dagboek wil je helpen om elke dag geloof en energie op te doen. Zo houd je het vol op je weg door deze wereld. De titel van het nieuwe dagboek van drs. Pieter L. de Jong is ontleend aan de metafoor van het leven als pelgrimstocht. De auteur biedt korte meditatieve stukjes voor onderweg.

Daarbij doorkruist hij de gehele Bijbel, maar kiest hij er wel voor om langere tijd bij hetzelfde bijbelboek stil te staan. Zijn overdenkingen zijn.
Bestel nu en morgen geleverd! 'Door vreemd gebied' van 'Pieter L. de Jong'. Dit bijbelse dagboek wil je helpen om elke dag geloof en energie op te doen. Schrijver: Drs. Pieter L. de Jong. Titel: Door vreemd gebied. Bijbels dagboek. Taal: Nederlands. Uitgever: Boekencentrum. Bijzonderheden: 2013; in zeer goede Schrijver: Jong, Pieter L. de. Titel: Door vreemd Gebied. Bijbels dagboek. ISBN: 9789023925590. Uitgever: Boekencentrum Zoetermeer. Bijzonderheden: 2010 'Door vreemd gebied, bijbels dagboek' door Pieter L. de Jong - Onze prijs: €18, 50 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit bijbelse dagboek wil je helpen om elke dag geloof en energie op te doen. Zo houd je het vol op je weg door deze wereld. Door vreemd gebied (paperback). Dit bijbelse dagboek wil je helpen om elke dag geloof en energie op te doen. Zo houd je het vol op je weg door deze wereld . Schrijver: Jong, Pieter L. de. Titel: Door vreemd gebied - bijbels dagboek. ISBN: 9789023925590. Taal: Nederlands. Uitgever: Boekencentrum, 2010. Zo houd je het vol op je weg door deze wereld. De titel van het nieuwe dagboek van drs. Pieter L. de Jong is ontleend aan de metafoor van het leven als 'Door vreemd gebied, bijbels dagboek' door Pieter L. de Jong - Onze prijs: €18, 50 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. De titel van het nieuwe dagboek van ds. P.L. de Jong is ontleend aan de metafoor van

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.