Tuesday, April 2, 2019

Het liefste lied van overzee - set boek - Sytze de Vries .pdf


Download PDF Online lezen



De kracht van de Engelse melodie gecombineerd met nodigt uit tot vreugdevol en hooggestemd zingen.
Engelse kerkliederen zingen met poëzie in moedertaal. Dat kan met deze twee bundels onweerstaanbare melodieën. Sytze de Vries vertaalde de Engelse liederen of schreef er nieuwe Nederlandse teksten bij.
Bij Het liefste lied van overzee - deel 1 (2012) verscheen een gelijknamige cd met 22 liederen. 'Dit is een cd waaraan alles klopt' schreef het Nederlands Dagblad en beoordeelde de cd met vijf sterren.
Sytze de Vries (1945) is theoloog, dichter en schrijver. Hij is de auteur van Bij gelegenheid 1, 2 en 3 en van vele liedteksten in het Liedboek en de bundels Zingend geloven en.
Home>Muziek en poëzie>Het liefste lied van overzee - set delen 1 en 2 Sytze de Vries vertaalde de Engelse liederen of schreef er nieuwe Nederlandse Vreugdevol zingen in moederstaal op bekende Engelse melodiën. Sytze de Vries vertaalde de Engelse liederen of schreef er nieuwe Nederlandse teksten bij. All things bright and beautiful' is nu te zingen als Al dat schitterende Engelse hymnes met Nederlandse tekst van Sytze de Vries. Al beheers ik alle talen, lied nr. 3 uit de nieuw verschenen bundel "Het liefste lied van Ze zijn nu ook te zingen met Nederlandse teksten van Sytze de Vries. selectie liederen uit deze bundel op de gelijknamige cd, Het liefste lied van overzee. De CD 'Het Liefste Lied van Overzee', deel 2. (met het Vocaal Theologen Ensemble o.l.v. Hanna Rijken en organist Christiaan de Vries, Sytze de Vries (1945) was jaren voorganger. De wekelijkse praktijk van de eredienst maakte hem ook tot schrijver en dichter. Veel van zijn teksten en liederen Flaptekst. Engelse kerkliederen zingen met Nederlandse tekst. Dat kan met deze tweede bundel onweerstaanbare melodieën. Sytze de Vries vertaalde de Het liefste lied van overzee (paperback). De Engelse Praise en Nederland zingt. Sytze de Vries vertaalde de Engelse teksten of schreef nieuwe Nederlandse

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.