Thursday, May 23, 2019

Download De Starbucks strategie pdf Joseph Michelli


Download PDF Online lezen



Blink net zo uit als Starbucks!



Door een uitgekiende strategie van Starbucks is koffie bestellen veranderd in een cultureel fenomeen. Michelli toont in dit boek welke leiderschapsstrategieën zorgen voor het succes van deze keten. En hoe het bedrijf erin slaagde de economische crises te verwerken.



"Neem een kop koffie, leg je voeten op tafel en lees dit boek!' – Ken Blanchard, auteur van De One Minute Manager



Joseph A. Michelli is organisatieadviseur en psycholoog. Hij is daarnaast de auteur van de internationale bestseller Starbucks. Hij is een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van klanttevredenheid.
Blink net zo uit als Starbucks! Door een uitgekiende strategie van Starbucks is koffie bestellen veranderd in een cultureel fenomeen. Michelli toont in dit boek Blink net zo uit als Starbucks! Door een uitgekiende strategie van Starbucks is koffie bestellen veranderd in een cultureel fenomeen. Michelli toont in dit boek Starbucks 11e druk is een boek van Michelli uitgegeven bij Spectrum. Maar hoe maakte Starbucks van koffie een succesverhaal? De kracht ligt in vijf principes De Starbucks strategie. Joseph Michelli Joseph Michelli. Joseph A. Michelli. De Starbucks strategie de grondbeginselen van een goede relatie met je klanten, binding met je werknemers en kennis van je producten Joseph A. Michelli De Starbucks strategie (paperback). "De Starbucks strategie 1e druk is een boek van Joseph Michelli uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000336814 Blink net De Starbucks strategie (paperback). "De Starbucks strategie 1e druk is een boek van Joseph Michelli uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000336814 Blink net 'De Starbucks strategie' door Joseph Michelli - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. Blink net zo uit als Starbucks! Door een uitgekiende strategie van Starbucks is koffie bestellen veranderd in een cultureel fenomeen. Michelli toont in Blink net zo uit als Starbucks! Door een uitgekiende strategie van Starbucks is koffie bestellen veranderd in een cultureel fenomeen. Michelli toont in dit boek

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.