Thursday, May 16, 2019

Trams ebook - Schenk .pdf


Download PDF Online lezen



De eerste editie was "Trams 1979". Uitgegroeid tot een naslagwerk van formaat. Per land worden de steden behandeld waar het tramnet gewijzigd dan wel uitgebreid is. Stad voor stad worden de laatste nieuwtjes besproken waarbij opvalt dat de auteurs met zorg voor details en nauwkeurige beschrijvingen een opmerkelijke betrokkenheid etaleren.
Vanaf editie 2002 op groter formaat (15 x 21 cm) en geheel in kleur. Oudere jaargangen zijn soms nog verkrijgbaar. Informatie uitsluitend bij de uitgever.
Trams Paperback. De eerste editie was "Trams 1979". Uitgegroeid tot een naslagwerk van formaat. Per land worden de steden behandeld waar het tramnet Trams (paperback). De eerste editie was "Trams 1979". Uitgegroeid tot een naslagwerk van formaat. Per land worden de steden behandeld waar het tramnet TRAMS 94 Paperback. B.A. Schenk, H. van 'T Hoogerhuijs, Paperback, bol.com prijs € 8,75, Op voorraad. Nu besteld, donderdag in huis. Trams 2012 (paperback). Per land worden de steden behandeld waar het tramnet gewijzigd dan wel uitgebreid is. Stad voor stad worden de Stad voor stad worden de laatste nieuwtjes besproken. Ook een apart hoofdstuk over tweedehands-trams. De uitgave die jaarlijks verschijnt, is te vergelijken Trams 2017 (paperback). Per land worden de steden behandeld waar het tramnet gewijzigd dan wel uitgebreid is. Stad voor stad worden de laatste nieuwtjes Trams Paperback. De eerste editie was "Trams 1979". Uitgegroeid tot een naslagwerk van formaat. Per land worden de steden behandeld waar het tramnet Trams (paperback). De eerste editie was "Trams 1979". Uitgegroeid tot een naslagwerk van formaat. Per land worden de steden behandeld waar het tramnet 'Trams 2017' door Bas Schenk, Maurits van den Toorn - Onze prijs: €18,95 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.