Monday, December 31, 2018

boek Kern Van Leugens Iris Johansen epub


Download PDF Online lezen



Een vermissing, een schedel, een reconstructie...

Forensisch artieste Eve Duncan heeft helemaal geen zin in een nieuwe klus. Ze wil thuis zijn. Bij haar geliefde, Joe, en haar geadopteerde dochterje Jane.

Toch accepteert Eve een geheimzinnige opdracht van een invloedrijke senator om het hoofd te reconstrueren van een onbekende man, wiens lichaam in de moerassen van Louisiana is gevonden. Vanaf het moment dat Eve aan de slag gaat, is het duidelijk dat er iemand is die niet wil dat Eve haar werk afmaakt. Vastberadener.
Boeken van Iris Johansen koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele Iris Johansen woont in Georgia, dichtbij Atlanta. Ze werkte . Een Kern Van Leugens . Dit achtste vertaalde boek van Amerikaans auteur draait om het losse hoofd van een milieu-activist, gevonden in de moerassen van Louisiana; het moet koste Schrijver: Iris Johansen. Titel: Een kern van leugens / druk 1. ISBN: 9789024542055. Taal: Nederlands. Uitgever: Luitingh Sijthoff. Bijzonderheden: 2002, 286pp Afgelopen week las ik mijn derde boek van dit jaar uit: Kern van leugens, geschreven door Iris Johansen, een Amerikaanse schrijfster. Een Kern Van Leugens (paperback). Een vermissing, een schedel, een reconstructieForensisch artieste Eve Duncan heeft helemaal geen zin Iris Johansen woont in Georgia, dichtbij Atlanta. Ze werkte een aantal jaren voor een luchtvaartmaatschappij, en reisde daarom heel veel. Dit achtste vertaalde boek van Amerikaans auteur draait om het losse hoofd van een milieu-activist, gevonden in de moerassen van Louisiana; het moet koste Kern van leugens. Als forensisch artieste Eve Duncan door een hoge overheidsfunctionaris wordt gevraagd een reconstructie van een hoofd te maken, weigert Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Iris Johansen - Kern van Leugens. DE VLOED, Iris JohansenOceanologe Nemid vertrekt naar een Caribisch eiland om het gedrag van dolfijnen te bestuderen. Een genadeloze moordenaar kruist

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.