Wednesday, December 26, 2018

TLV boek Jigal Krant pdf


Download PDF Online lezen



Eten we nou in een discotheek, of dansen we in een restaurant?!' vroeg mijn Nederlandse tafelgenoot zich verwonderd af, terwijl een in minirok gestoken schone stond te swingen boven zijn dampende lamsshoarma. Het was zijn eerste kennismaking met het nachtleven van Tel Aviv, waar alle vormen van vermaak naadloos in elkaar overvloeien.

Nergens wordt het leven uitbundiger gevierd dan in Tel Aviv, de vrolijkste en tolerantste stad van het Midden-Oosten. De kuststad is het paradijs op aarde: het hele jaar door geweldig weer, prachtige stranden, toonaangevende musea, unieke architectuur en een florerende economie. De inwoners zijn knap, jong, creatief, en.
TLV is een culinaire liefdesverklaring van Jigal Krant aan zijn tweede thuis in meer dan 100 recepten en verhalen. Geschreven met vlotte pen en een gezonde TLV (hardcover). Eten we nou in een discotheek, of dansen we in een restaurant ?!' vroeg mijn Nederlandse tafelgenoot zich verwonderd af, terwijl een in TLV (hardcover). Eten we nou in een discotheek, of dansen we in een restaurant ?!' vroeg mijn Nederlandse tafelgenoot zich verwonderd af, terwijl een in 5 maart 2018 TLV – JIGAL KRANT. Recepten en verhalen uit Tel Aviv. Nergens wordt het leven uitbundiger gevierd dan in Tel Aviv, de vrolijkste en 6 april 2018 Ik had de eer uitgenodigd te worden door Jigal Krant, die het aandurfde om in zijn keuken in Amsterdam-Zuid te koken voor onder anderen mij, 14 april 2018 Vroeger keek ik op tv graag naar de Koosjere Hamvraag, een programma van Jigal Krant over eten. Hij schrijft tevens leuke columns en Recepten en verhalen uit Tel Aviv. Jigal Krant. Eten we nou in een discotheek, of dansen we in een restaurant?!' vroeg mijn Nederlandse tafelgenoot zich 22 maart 2018 Wie kent Jigal Krant eigenlijk nog niet? Dat zullen niet zo heel veel mensen zijn. Journalist, columnist, radioverslaggever, tv-maker en nog veel 27 maart 2018 Interview met culinair journalist Jigal Krant over het kleurrijke en mooie kookboek TLV. The latest Tweets from Jigal Krant (@jigalkrant). Auteur 'TLV - Recepten en verhalen uit Tel Aviv' Radioverslaggever TV-maker KoosjereHamvraag Columnist

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.