Saturday, December 1, 2018

Klantgericht leiderschap boek S Brouwer epub


Download PDF Online lezen



Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk op is komen te liggen. Daarbij worden allerlei methodes uit de kast getrokken om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Aan één aspect wordt echter structureel te weinig aandacht besteed: leiderschap.

In dit boek legt Sydney Brouwer de link tussen klantgerichtheid en leiderschap. Hij zoomt daarbij in op de leider zelf. Als leider ben je immers.
'Klantgericht leiderschap' door Sydney Brouwer - Onze prijs: €24,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. 'Klantgericht leiderschap' door Sydney Brouwer - Onze prijs: €24,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. Op het seminar Klantgericht Leiderschap geven drie sprekers hun visie op de rol van managers in het stimuleren van klantgerichtheid. Klantgericht leiderschap. Elke organisatie is zich bewust van het belang van klantgerichtheid. Het is niet voor niets dat hier de laatste jaren een grotere nadruk In het boek Klantgericht Leiderschap beschrijft auteur Sydney Brouwer wat managers kunnen doen om een klantgerichte cultuur te bouwen in hun bedrijf. Wat vraagt het van een leider om klantgerichtheid te faciliteren in een organisatie . Volg daarvoor deze drie principes van klantgericht leiderschap. Klantgericht Leiderschap 1e druk is een boek van S Brouwer uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089653932 Elke organisatie is zich bewust Klantgericht Leiderschap (hardcover). Klantgericht Leiderschap 1e druk is een boek van S Brouwer uitgegeven bij van Duuren Management. In dit boek legt Sydney Brouwer de link tussen klantgerichtheid en leiderschap. Hij zoomt daarbij in op de leider zelf. Als leider ben je immers verantwoordelijk 18 april 2018 In dit boek legt Sydney Brouwer de link tussen klantgerichtheid en leiderschap. Hij zoomt daarbij in op de leider zelf. Als leider ben je immers

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.