Tuesday, December 25, 2018

Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden boek - H.J. van Meerendonk .pdf


Download PDF Online lezen



Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden 1e druk is een boek van H.J. van Meerendonk uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789071251047

Een archiefbewaarplaats heeft slechts een beperkte ruimte. De archivaris heeft zich in de loop der tijd dan ook steeds vaker moeten bezighouden met het opruimen van de aan hem overgedragen archiefstukken. Een systematische en regelmatige opruiming geeft ruimte voor nieuwe stukken, maar het.
Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden 1e druk is een boek van H.J. van Meerendonk uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. Handleiding voor selektie en vernietiging van archiefbescheiden H.J van Meerendonk In deze Handleiding heeft Van Meerendonk zeer gedetailleerde en Titel, Handleiding voor selektie en vernietiging van archiefbescheiden. Publicatietype, Boek. Publicatiejaar, 1985. Auteurs, van Meerendonk, H.J.. Pagina's, 165. Fnac: Handleiding voor selektie en vernietiging van archiefbescheiden, H.J. van Meerendonk". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken Deze handleiding is in de eerste plaats bedoeld voor diegenen die lokaal- historisch Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden. Artikelen van H.J. van Meerendonk koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden · H.J. van Handleiding Voor De Toekomst (onbekende bindwijze). Nederland Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden. H.J. van Meerendonk. Handleiding Voor De Toekomst (onbekende bindwijze). Nederland Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden. H.J. van Meerendonk. Vernietiging van overeenkomsten op grond van laesio enormis, dwaling of misbruik van omstandigheden (paperback). Vernietiging van 107,45. Handleiding Voor Selektie En Vernietiging Van Archiefbescheiden. H.J. van Meerendonk.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.