Sunday, November 4, 2018

Boek Bloed is dikker dan water Timo Bruijns pdf


Download PDF Online lezen



De zeventienjarige Tommy groeit op in een milieu van ritselaars, raddraaiers, drinkers en bordeellopers. Nadat het huwelijk van zijn ouders op de klippen is gelopen, is zijn vader, machinist op de grote vaart, langzaamaan uit beeld verdwenen. Tommy wordt opgevoed door zijn moeder, zijn drankzuchtige oma en zijn oom Jassie, garagehouder en parttime kruimeldief.
Als Tommy na een uit de hand gelopen ruzie op school noodgedwongen moet gaan nadenken over zijn toekomst, besluit hij zijn droom na te jagen: hij wil naar Engeland. Tijdens zijn examenjaar wordt echter duidelijk dat hij de afwezigheid van zijn vader nog altijd niet verwerkt heeft. Op een drankovergoten.
Informatie over het boek: 'Bloed is dikker dan water' van Timo Bruijns. Bloed is dikker dan water. De zeventienjarige Tommy groeit op in een milieu van ritselaars, raddraaiers, drinkers en bordeellopers. Als hij na een uit de hand Bloed is dikker dan water. De zeventienjarige Tommy groeit op in een milieu van ritselaars, raddraaiers, drinkers en bordeellopers. Nadat het huwelijk van zijn 1 dag geleden Bloed is dikker dan water - Timo Bruijns "“Bloed is dikker dan water” is een goed debuut" Auteur: Timo Bruijns Uitgever: Lebowski Bloed is dikker dan water. De zeventienjarige Tommy groeit op in een milieu van ritselaars, raddraaiers, drinkers en bordeellopers. Nadat het huwelijk van zijn Bloed is dikker dan water (paperback). De zeventienjarige Tommy groeit op in een milieu van ritselaars, raddraaiers, drinkers en bordeellopers. Nadat het Nadat het huwelijk van zijn ouders op de klippen is gelopen, is zijn vader, machinist op de grote vaart, langzaamaan uit beeldMeer Bloed is dikker dan water 'Bloed is dikker dan water' door Timo Bruijns - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. Bloed is dikker dan water (paperback). De zeventienjarige Tommy groeit op in een milieu van ritselaars, raddraaiers, drinkers en bordeellopers. Nadat het Sportkenner en journalist Timo Bruijns (Loosdrecht 1979)heeft een van de meest Amsterdamse banen die er is: bij de pr-afdeling van Ajax.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.