Saturday, November 3, 2018

Puur Pasta boek Laura Santtini epub


Download PDF Online lezen



Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding en bovendien schrijfster van vele bekroonde culinaire bestsellers. Haar inspiratie en passie vond zij in het restaurant dat haar Italiaanse ouders in 1984 openden in het Londense Belgravia en waarvan zij inmiddels zelf de eigenaresse is.

Deze zomer maakt Laura voor het eerst de 'overstap' naar het Europese vaste land met de verschijning van haar eerste Nederlandstalige boek 'Puur Pasta'. Een schitterend boek waarin vele originele recepten zijn terug te vinden met gebruikmaking.
Puur Pasta: Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van ' s werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en Puur Pasta. Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van ' s werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding Puur pasta van Laura Santtini Eindelijk is er een boek van Laura Santtini in het Nederlands vertaald. Laura is een bekend restaurateur, Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds land met de verschijning van haar eerste Nederlandstalige boek 'Puur Pasta'. Puur Pasta (hardcover). Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en Puur Pasta (hardcover). Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en Laura Santtini laat je in Puur Pasta zien dat de aankleding van pasta gerechten niet stopt bij een Bolognese of roomsaus. Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds land met de verschijning van haar eerste Nederlandstalige boek 'Puur Pasta'. Romige paddenstoelen uit Puur Pasta van Laura Santtini. In het boek Puur Pasta staan heerlijke sausen voor bij de pasta maar die je ook goed

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.