Friday, November 16, 2018

De wormen vallen aan .pdf download R.L. Stine


Download PDF Online lezen



Jane en Lewis zijn op onderzoek in een geheimzinnige grot als ze plotseling omringd worden door een heleboel akelige vampierwormen. De wormen wijzen hen de weg naar een groepje mysterieuze doodsbleke vreemdelingen.

De vreemdelingen beweren dat ze allergisch zijn voor zonlicht, het kleinste straaltje kan al fataal zijn. Dan doet Jane een bizarre ontdekking...

Jane en Lewis moeten alles op alles zetten om te zorgen dat ze zelf geen deel gaan uitmaken van deze vreemde groep enge wezens!

De wormen vallen aan is een waanzinnig spannend deel in de Het spookt in Fear Street-serie.
Stine, R.L., Fear Street - het spookt in Fear Street - De wormen vallen aan - ZW B 2788, Bruna uitgevers bv - Utrecht, ISBN 9044927884 - 1999 - Pagina`s 112 De wormen vallen aan has 70 ratings and 4 reviews. Jane en Lewis zijn op onderzoek in een geheimzinnigegrot als ze plotseling omringd worden door eenhe Bestel Het spookt in Fear Street / de wormen vallen aan ✓ Voor 23:00 besteld, morgen in huis! ✓ 20% korting voor vaste klanten ✓ Altijd een inspirerend advies. De wormen vallen aan (paperback). Jane en Lewis zijn op onderzoek in een geheimzinnige grot als ze plotseling omringd worden door een heleboel akelige Jane en Lewis zijn op onderzoek in een geheimzinnige grot als ze plotseling omringd worden door een heleboel akelige vampierwormen. De wormen wijzen Titel: Het spookt in Fear Street, De wormen vallen aan. Auteur: R.L. Stine Jaar van uitgaven: 1981. Uitgeverij: Utrecht: Bruna Pockethuis Aantal bladzijden: 112 Jane en Lewis zijn op onderzoek in een geheimzinnige grot als ze plotseling omringd worden door een heleboel akelige vampierwormen. De wormen wijzen Hebban gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en campagnes op websitebezoek af te stemmen. Auteur: R.L. Stine Auteur: R.L. Stine; Taal: Nederlands; Vertaald door: Jan Mellema; Afmetingen: 18x223x142 mm; Gewicht: 290,00 De wormen vallen aan.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.