Sunday, November 4, 2018

De Mensenmaatschappij boek - Abram de Swaan .epub


Download PDF Online lezen



De Mensenmaatschappij 1e druk is een boek van Abram de Swaan uitgegeven bij Bakker. ISBN 9789035116597

Hoe zitten mensen in en aan elkaar? Hoe werken menselijke strevingen op elkaar in, vaak met gevolgen die door niemand voorzien of bedoeld zijn? Hoe is het mogelijk dat samenlevingen zich in de loop van enkele duizenden jaren hebben uitgebreid van overlevingshordes met een paar dozijn leden tot staten die honderden miljoenen onderdanen kunnen omvatten en markten die miljarden mensen verbinden?

In een strak en overtuigend betoog, gescherpt aan de ervaring van vijfendertig jaar doceren, stelt Abram de Swaan de kernproblemen van het samenleven.
Mensenmaatschappij (paperback). Mensenmaatschappij 18e druk is een boek van Abram de Swaan uitgegeven bij Prometheus/Bert Bakker. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Mensenmaatschappij, geschreven door Abram de Swaan. Boeken van Abram de Swaan koop je eenvoudig online bij bol.com ✓ Vele aanbiedingen Mensenmaatschappij 18e druk is een boek van Abram de Swaan In een strak en overtuigend betoog, gescherpt aan de ervaring van twintig jaar doceren, stelt Abram de Swaan de kernproblemen van het samenleven aan de Dit is een samenvatting van het gehele boek 'De mensenmaatschappij, Abram de Swaan'. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Mensenmaatschappij, geschreven door Abram de Swaan. Mensenmaatschappij. Abram de Swaan. Mensenmaatschappij. € 19,95. ISBN: 9789035144057. Verschenen: 01-09-2015. Leverbaar: Direct. Druk: 18de druk. De mensenmaatschappij is een heldere gids voor eenieder die deze vragen ter harte gaan _ voor iedereen dus. Abram de Swaan is een van de bekendste Mensenmaatschappij 18e druk is een boek van Abram de Swaan uitgegeven bij Prometheus/Bert Bakker. ISBN 9789035144057 Hoe zitten mensen in en aan Mensenmaatschappij Abram de Swaan. Hoe zitten mensen in en aan elkaar? Hoe werken menselijke strevingen op elkaar in, vaak met gevolgen die door

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.